Thailand...:D

Japp då e man i thailand då :) Riiiktigt skönt att ha fått komma bort från kylan och in i värmen :) Skriver på ipaden nu så jag kan inte lägga upp bilder men det kommer när vi kommer hem ;) Men aja... Resan hit var typ 12 timmar(??!!) lite långt tycker jag men alex schulmans underbart söta dotter charlie schoulman (hur FAN kan man döpa sitt barn till charlie schulman??!!) underhöll mig hela vägen :) När vi kom fram till hotellet var allt typ underrbart... vattnet är typ turkost och den 1000 meterr långa stranden har typ vit sand och solen lyser och allt e typ perfekt! Och en kväll när jag inte hade nått att göra så passade jag på att käna lite pengar också ( det behövs verkligen ) och va barnvakt åt sofia wistams barn :) dom var också riktigt sööta :D Så sen var det bara rakt mot ryp största gallerian som finns här och shoppa upp allt jag känat :P Jaa vad mer... Juste det blev juh nyår :) Hade typ mysigaste middan På. Stranden med släkten, sofia wistams familj och johnny från roomservice ;) jätte kul ! Och dom e verkligen skit bra på att smälla fyverkerier här :O Fast sen gick ALLA förutom småbarnen, kusinen,syrran och lilla jag ner till STÖRSTA, FEEEETASTE festen och typ festade hela j*vla natten medans man själv satt och spelade kort ??!! INTE KUL !!!!! Men aja nu ska man sova i alla fall ;) Kisses!<3 olle

Leka?

Heeej! :D Vaknade tio i ett idag (a) Jävla seg man blir på lov... Inte okej! Men inte så mkt att göra åt saken.
Vill någon leka med mig idag ? Asså det är så sjukt gulligt! Ska vi leka? Påminner mig om när man gick på dagis, och man frågade sin "bästa kompis". Ska vi leka!? :D Haha. Good times, good times.
Men om ngn vill hitta på ngt så kan ni väll messa eller skriva på facebook? :D
Lina Forss <------ Min facebook.
Ellen som skulle ha åkt till Marocko för några dagar sedan blev inte av för att hennes bror är sjuk, så dom fick inte åka. Så jag kommer kanske att tvinga hit henne >:D Ond jag är.
Jag ska också dygna med Mark i 3 dagar, 3:e Januari- 6:e Januari :D Kommer bli najz!
Men nu kanske jag ska gå ut med hunden eller något :)
Lots of Love!<3 Lina

Min nyårs outfit! ;)

Nytt år, Nya tag!

Tjena! Igår/idag var det ju nyårsafton! Det var riktigt trevligt även fast jag inte fick vara med mina bästa kompisar.. :P Jag var med Mamma, Johan, Malin, Johan, Axel och några till :P Jag satt och tittade på tv med dom andra barnen och sen smällde vi av lite raketer, och resten av kvällen (12:10-02:45) så satt jag typ och snackade med dom vuxna :)
Imorse vaknade jag kl 1. Skönt att sova länge. Fast det va inte så jättelänge. Men endå.
Nu vill mamma att jag ska vara med och kolla på Patrik 1.5, men det vill inte jag. Men jag kanske ska göra det endå bara för att vara snäll :)
Det hände en fett rulig sak för ungefär en timme sedan... Jag såg att min bror ringde på hemtelefonen, så jag svarar: Tja tja!
Brorsan: Hej, kan du skjutsa mig hem från Wille sen?
Jag: Ska JAG sjutsa DIG!?
Brorsan: Oj... Jag trodde du var mamma...
Asså jag höll på att garva ihjäl mig xD  Fast jag blev lite orolig över att jag låter som mamma!? Jaja :P

Jag har inte lyckats få upp någon bild på min nyårs outfit, men det kommer sen :)
Lots of Love!<3 Lina


RSS 2.0